Világitó nyakörv kutyának

Kutya nyakörvek kategóriánkban bemutatjuk a fényes kutya nyakörvinket, amelyek azoknak a felelős gazdiknak szólnak, akik szeretnék biztonságban tudni kedvenceiket éjszaka. Fedezze fel színes, energiatakarékos és strapabíró LED-es kutya nyakörvjeinket, amelyek tökéletesek sétáltatáshoz sötétben vagy rossz látási viszonyok között. A jól látható és könnyen használható kutyanyakörveinkkel minden kutyasétáltatás biztonságosabbá válik. Széles választékban kínálunk különböző színeket és méreteket, hogy minden kutyához tökéletesen illeszkedjenek. A minőségi kutya nyakörv vásárlásával még élvezetesebbé teheti a sétákat!

Legnépszerűbb termékek

usb obojek 1
USB világítókutyanyakörv
Raktáron (3 db)
OB26/CER/S
 
7 595 Ft-tól
(5 980 Ft-tól ÁFA nélkül)
összesen 1 termék
usb obojek 1
5 980 Ft-tól ÁFA nélkül
7 595 Ft-tól

Biztonságosabb séta és sétálás sötétben, szürkületben, ködben vagy esőben - Látható távolság akár 500 m.

OB26/CER/S

A fényes kutya nyakörveink innovatív megoldást nyújtanak a kutyák éjszakai láthatóságára. Az energiatakarékos LED technológiával készült kutyanyakörveink világítása éles kontrasztot képez a sötét környezettel, így a kutyája messziről is jól látható lesz. Mindegyik kutya nyakőrvünk strapabíró anyagból készült, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak és időjárás viszontagságainak.

Tudjuk, hogy minden kutya egyedi, ezért kutya nyakörveinket számos méretben és színben kínáljuk. Legyen szó nagy testű kutyákról, kiskutyákról, aktív vagy nyugodt temperamentumú kutyákról, biztosan talál a kutyájának megfelelő fényes kutya nyakörvet nálunk.

Fényes kutya nyakörveinkkel többé nem kell aggódnia, hogy kutyája nem látható a sötétben. Ezzel nemcsak a kutyasétáltatások lesznek biztonságosabbak, hanem a játékidőt is meghosszabbíthatja a parkban a naplemente után. Böngésszen kutya nyakörv kínálatunkban, és válassza ki a tökéleteset kutyája számára!

A fényes kutya nyakörveink számos előnyt kínálnak

  1. Megnövelt láthatóság: LED-es kutya nyakörveink növelik a kutyája láthatóságát sötétben, csökkentve a balesetek kockázatát.

  2. Tartósság: A kutyanyakörvjeink strapabíró anyagokból készülnek, így ellenállnak a mindennapi használatnak és az időjárás viszontagságainak.

  3. Személyre szabhatóság: Széles méret- és színválasztékunkkal minden kutya számára található megfelelő kutya nyakörv.

  4. Energiahatékonyság: A LED-es technológia energiahatékony, így a kutya nyakörvünk hosszú ideig működik egy töltéssel.

  5. Könnyű használat: Könnyen használható és beállítható kutya nyakörvjeinkkel minimális erőfeszítéssel biztosíthatja kutyája biztonságát.

  6. Extra játékidő: A fényes kutya nyakörv lehetővé teszi, hogy a játékidőt a parkban naplemente után is meghosszabbítsa.

Vásároljon LED-es kutya nyakörvet nálunk, és élvezze a kényelmet és a biztonságot, amit ezek a termékek kínálnak!