USB világítókutyanyakörv

Kód: OB26/MOD/S OB26/ZEL/S OB26/CERV/S OB26/CER/S OB26/MOD/M OB26/ZEL/M OB26/CERV/M OB26/CER/M OB26/MOD/L OB26/ZEL/L OB26/CERV/L OB26/CER/L Kérjük, válasszon változatot
7 595 Ft 7 595 Ft 7 595 Ft 7 595 Ft 7 985 Ft 7 985 Ft 7 985 Ft 7 985 Ft 8 375 Ft 8 375 Ft 8 375 Ft 8 375 Ft 7 595 Ft-tól 5 980 Ft ÁFA nélkül 5 980 Ft ÁFA nélkül 5 980 Ft ÁFA nélkül 5 980 Ft ÁFA nélkül 6 287 Ft ÁFA nélkül 6 287 Ft ÁFA nélkül 6 287 Ft ÁFA nélkül 6 287 Ft ÁFA nélkül 6 594 Ft ÁFA nélkül 6 594 Ft ÁFA nélkül 6 594 Ft ÁFA nélkül 6 594 Ft ÁFA nélkül 5 980 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Raktáron (1 db) Raktáron (2 db) Raktáron (3 db) Raktáron (1 db) Raktáron (1 db) Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Raktáron (3 db) Raktáron (2 db) Raktáron (4 db) Raktáron (1 db) Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Kérjük, válasszon változatot
Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Biztonságosabb séta és sétálás sötétben, szürkületben, ködben vagy esőben - Látható távolság akár 500 m.

Részletes információ

Termék részletes leírása

USB világitos kutyanyakörv

Ne stresszeljen amiatt, hogy négylábú kedvence eltéved egy sötét parkban tett séta során - szerezzen be neki egy LED-es világító nyakörvet! a nyakörv megbízhatóan megvédi kutyáját vagy macskáját a járművezetők figyelmetlenségétől. Ezenkívül mindig szem előtt lesz négylábú kedvence. Egészségbiztos anyag, nejlon pánt, fluoreszkáló pánt, szuperfényes LED és optikai szál, amely a pánt teljes hosszában eloszlatja a fényt.

És még a világítás ereje is az egyéni igényekhez igazítható. Három világítási módozat kapcsolható csupán egy kapcsoló ill. annak többszöri megnyomása által. Így Ön választhat a gyors vagy lassú villogás és a folyamatos világítás között. Szíveskedjen figyelembe venni, hogy az akku teljesítménye változó. Villogó móduszban mintegy 4 óra, folyamatos világítás esetén pedig 2,5 óra akkuteljesítménnyel lehet számolni.

USB fény nyakörv kutyáknak rövid áttekintésben:

 • Időjárásálló szilikonból: ideális a napi sétákhoz szitáló esőben is
 • Integrált USB-csatlakozóval: az akku rendkívül könnyű feltöltése érdekében
 • Fröccsenő víztől védett: az USB-csatlakozónak sem árt az eső
 • Egyszerű vágással egyedi méretre igazítható
 • A legmagasabb fokú biztonság minden séta alkalmával
 • Max. 10 órára elegendő világítóerővel
 • Nagyobb bizonyosság sötétben 500 m-ig látható, nagyobb bizonyosság szürkületben vagy sötétségben
 • LED-technológia: energiatakarékos, fényerősség akár 10 óra
 • A nagyobb közúti biztonság érdekében
 • Kihagyhatatlan sötétedés után és éjszaka 
 • Gyűrűvel a póráz rögzítéséhez: külön nyakörvként is használható
 • Praktikus műanyag csattintós záródással
 • Szín: kék, zöld, piros, fekete

 

Méretek:

Méret Szélesség Hosza
S 2.5cm 40cm
M 2.5cm 50cm
L 2.5cm 60cm

 

Hogyan mérjük meg a kutya nyakának a méretét ?

Mérje meg a kutya nyakának kerületét azon a helyen,ahol a kutya nyakörvet visel.Veszünk egy szabószalagot,tekerjük a kutya nyakára és megvan a méret.Általában azt írják,hogy a gallér alá két ujjat kell behelyezni.

hu obojok

 Tájékoztatás a használt akkumulátorok/elemek hulladékkezelését illetően:
Sok készülékhez mellékelik az akkumulátorokat/elemeket (pl. amelyek a távirányítók működéséhez szükségesek). Egyes készülékekbe már eleve bele is építik azokat. Mint ezen akkumulátorok/elemek értékesítésével foglalkozó kereskedés, az akkumulátorok/elemek kezelésének irányelvei értelmében mi is kötelesek vagyunk tájékoztatni a fogyasztókat a következőkről:
Az akkumulátorokat/elemeket nem szabad a normál háztartási szemétbe dobni. Kérjük, adja le az elhasznált akkumulátorokat/elemeket költségmentesen a kommunális gyűjtőhelyeken, vagy a helyi kereskedelmi egységekben.
Az elemek visszajuttatásának elfogadására vonatkozó kötelezettségünk minden olyan használt elemre kiterjed, mely szortimentünkben szerepel vagy szerepelt, s olyan mennyiségekben, melyek egy végfogyasztónál normál módon keletkeznek. Ezeket ingyen leadhatja, ill. postai úton megfelelően bérmentesítve elküldheti a következő címre:

 

 

 

 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: