Parazitaellenes nyakörv kutyáknak - rózsaszín

Kód: PEC08
Akció Újdonság
7 110 Ft –29 %
proti.5
7 110 Ft –29 % 4 980 Ft 3 921 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)
Szállítási lehetőségek

Kullancs elleni nyakörv felnőtt kutyáknak 8 kg - ig

Részletes információ

Termék részletes leírása

Védje négylábú kedvencét a kullancsok, szúnyogok és horogférgek ellen egy parazitaellenes nyakörvvel. A nyakörv maximális hossza 62 cm, és közepes és nagytestű kutyák számára készült. 7-8 hónapig nyújt védelmet a kullancsok, valamint a szúnyog- és horogférgesség minden fejlődési stádiuma ellen. A deltametrin hatóanyagot tartalmazza, amely fokozatosan szabadul fel, ha a nyakörvet viselés közben a szőrzethez dörzsöljük. Az egy-két hét alatt a bőr zsírrétegén keresztül terjed a kutya testén. A nyakörv nem büdös, nem veszíti el hatékonyságát vízzel érintkezve, és kíméletes a kutyához és a gazdához egyaránt. 7 hetesnél idősebb kölyökkutyáknak adható.

  • Kezelés és a fakulás megelőzése 7-8 hónapig.
  • Vízálló és szagtalan!
  • A kutyák is fürödhetnek vele a vízben
  • A hatékonyság a nyakörv felhelyezése után azonnal jelentkezik.
  • Folyamatosan kis dózisú hatóanyagokat juttat a bőrbe, hogy megakadályozza a kullancsok megtapadását.
  • A hatóanyag nem kerül a környezetbe, így a kutyát korlátozás nélkül kezelheti, a gyerekek félelem nélkül ölelgethetik és játszhatnak vele.
  • Különböző színek: színeskék, lila, rózsaszín, piroszöldszürke

Maximális gallérhossz: 62 cm

A nyakörvet egy héttel a fertőzött környezetben való tartózkodás előtt kell feltenni, mivel a hatóanyag lassan szabadul fel a nyakörvből közvetlenül a kutyára, és a bőr lipidrétegén keresztül terjed az állat egész testére.

A nyakörv hatóanyagai illóolajok: citrom eukaliptusz kivonat (60%), linaloe (25%), citronella (10%) és levendula (5%).

Használat:
Vegye ki a gallért a lezárt védőzacskóból. Rögzítse a nyakörvet az állat nyakára anélkül, hogy túlságosan meghúzná. A nyakörv és a kutya nyaka között legyen annyi hely, hogy két ujját hosszában be tudja dugni. A nyakörv végét át kell fűzni a csaton, és a felesleges nyakörvhosszat a csat felett 5 cm-rel le kell vágni.

 navod

Mikor ne használja a nyakörvet:
7 hetesnél fiatalabb kölyökkutyáknál nem alkalmazható. Ne használja bőrelváltozásokkal küzdő kutyáknál. Ne használja olyan állatoknál, amelyeknél ismert a piretroidokkal szembeni túlérzékenység.

A nyakörv kezelése után mosson kezet szappannal és vízzel. Gyermekek elől elzárva tartandó, ne engedje, hogy a gyermekek játsszanak a nyakörvvel, vagy akár szopogassák is.

Mellékhatások (gyakoriság és súlyosság):

Ritka esetekben helyi bőrelváltozások, helyi dermatitis vagy erythema, viszketés és hajhullás figyelhető meg. Nagyon ritka esetekben neurológiai tüneteket, például remegést és letargiát figyeltek meg. Ha ez bekövetkezik, azonnal vegye le a nyakörvet. Ezek a tünetek általában 48 órán belül spontán megszűnnek. A lehetséges kezelés csak tüneti, mivel nem ismert specifikus ellenszer.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kutyanyakörv
Súly: 0.1 kg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
KT Szerző | 19.4.2024
Tökéletes védelem! Ez a parazitaellenes nyakörv valóban hatékony. Nagyon ajánlom!