Színes gumilabda csengővel kutyáknak és macskáknak

Kód: HR28
1 240 Ft 976 Ft ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét
Szállítási lehetőségek

Ez a színes fonott labda kutyáknak és macskáknak mozgékony dizájnjával és a csengő kellemes hangjával elbűvölővé teszi a kíváncsi háziállatok számára. 27g súlyával és 6cm méretével könnyen kezelhető, és ideális a kutyák és macskák tréningjéhez is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Színes gumilabda csengővel kutyáknak és macskáknak egy szórakoztató játék, amely kutyák és macskák számára készült. Ez a termék egy kutyajáték, és ideális arra, hogy elszórakoztassa és szórakoztassa házi kedvencét. A gumilabda egy tartós, ellenálló gumi anyagból készült, ami lehetővé teszi a hosszantartó játékot és rágcsálást.

  • Fonott labda kellemes alakú, nagyon mozgékony, és a csengőnek köszönhetően felkelti minden háziállat kíváncsiságát.
  • Különböző színek
  • Fonott, színes labda csengővel kutyák és macskák számára: Fonott, színes gumilabda csengővel kutyák és macskák részére.
  • Súly 27g
  • Méret 6cm
  • A labda alkalmas kutya és macska kiképzésére is: A labda alkalmas kutyák és macskák képzésére is.

A labda közepén található egy kis zvoncs, vagyis csengő, amely tovább növeli a játék élményét, mivel hangot ad a mozgásnak, így kutyája vagy macskája könnyebben észreveszi és követi a labdát. Ezáltal játék közben még élvezetesebb lesz az időtöltés a háziállatok számára.

Ez a termék azok számára készült, akik szeretnék kényeztetni és szórakoztatni kutyájukat vagy macskájukat, és a "Kutyajátékok" és "Kutyalabda" kulcsszavak alapján könnyen megtalálható és azonosítható a vásárlók számára.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kutyalabda
Súly: 0.05 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: