PET ARTIST Taktikai kutyahám - barna

Kód: POS48/M POS48/L Kérjük, válasszon változatot
23 040 Ft 24 580 Ft 23 040 Ft-tól 18 142 Ft ÁFA nélkül 19 354 Ft ÁFA nélkül 18 142 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (3 db) Raktáron (5 db) Kérjük, válasszon változatot
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

A PET ARTIST Taktikai Kutyahám egy strapabíró és kényelmes választás, mely beállítható pántokkal és erős csatlakozópontokkal rendelkezik az aktív kutyák és tulajdonosaik számára. Légáteresztő anyagból készült, ideális mindennapi sétákhoz és különféle kalandokhoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A PET ARTIST Taktikai Kutyahám egy kiváló minőségű, strapabíró és kényelmes választás a kutyatulajdonosok számára, akik aktív életmódot folytatnak kutyájukkal. Ez a barna színű hám kifejezetten úgy lett tervezve, hogy megfeleljen a kiképzési, munkavégzési és minden nap használati igényeknek.

Mérettáblázat:

  1. A mellkas kerületét ideális esetben inspirációnál és a kutya mellső lábai mögött kell mérni.
  2. Nyakkörfogat - A nyakkörfogatot a nyak legalacsonyabb pontján (a nyak legszélesebb pontján) érdemes megmérni. Győződjön meg róla, hogy a hám a fej felett van.
  3. A kutyahámot kézzel mértük, de a méretek 1-2 cm-rel eltérhetnek.
Méret Nyakkörfogat Mellkas Hossza
M 45 - 65cm 55 - 80cm 37,5cm
L 52 - 83cm 67 - 100cm 42,5cm

Az alábbiakban felsorolom a PET ARTIST Taktikai Kutyahám előnyeit:

  1. Strapabíró Anyagok: Az erős és tartós anyagok garantálják, hogy a hám ellenáll az aktív használatnak és az időjárás viszontagságainak is.
  2. Légáteresztő Kialakítás: A hám légáteresztő anyaga biztosítja a kutyának a kényelmet még hosszú séták és fizikai tevékenységek során is.
  3. Beállítható Pántok: A beállítható pántok lehetővé teszik, hogy a hám tökéletesen illeszkedjen a kutya testére, így növelve a biztonságot és a kényelmet.
  4. Erős Csatlakozópontok: A hám elől és hátul található fém csatlakozópontjai multifunkcionálisak, lehetővé téve különböző pórázok és kiegészítők, mint például vízpalackok és játékok rögzítését.
  5. Fogantyú a Gyors Irányításért: A beépített fogantyú segít a kutya gyors és hatékony irányításában szükség esetén, és megkönnyíti az autóból való ki- és beszállást.
  6. Multifunkcionális Használat: Ideális választás a mindennapi sétákhoz, kiképzéshez, munkavégzéshez és kalandos túrákhoz egyaránt.
  7. Kényelem és Funkcionalitás: A hám tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a kényelemre és funkcionalitásra, biztosítva ezzel, hogy a kutya jól érezze magát a hám viselése közben.

A hám anyaga erős, mégis légáteresztő, ami biztosítja a kutyának a hosszú séták vagy a fizikai tevékenységek során szükséges kényelmet és szellőzést. A beállítható pántok lehetővé teszik, hogy a hám tökéletesen illeszkedjen a kutya testére, ezzel minimalizálva az elmozdulás esélyét és növelve a biztonságot.

Az elől és hátul elhelyezett erős fém csatlakozópontok különféle pórázok és felszerelések, például vízpalackok vagy kutyajátékok rögzítését teszik lehetővé, ami rendkívül hasznos lehet hosszabb túrák vagy kiképzés során. A taktikai kutyahám tervezésekor különös figyelmet fordítottak a funkcionalitásra és a kényelemre, így ez a modell tökéletes választás minden olyan gazdi számára, aki a legjobbat kívánja kutyájának.

A hám beépített fogantyúval rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony irányítást szükség esetén, valamint megkönnyíti a kutya autóból való ki- és beszállását. A fényvisszaverő varrások javítják a láthatóságot rossz fényviszonyok között, ezáltal növelve a kutyák és gazdáik biztonságát az esti vagy korai reggeli séták során.

Összességében a PET ARTIST Taktikai Kutyahám egy multifunkcionális, megbízható és kényelmes választás, amely elősegíti a kutyák és gazdáik közötti harmonikus együttműködést a mindennapi tevékenységek során.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kutyahám
SZÍNES: Barna
? FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK: NEM
ANYAG: Nylon
? A MELLKAS KERÜLETE: 50 - 60cm, 60 - 70cm, 70 - 80cm, 80 - 90cm
PSA MÉRET: Közepes, Nagy, Óriás
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
ZK Szerző | 19.4.2024
Fantasztikus vétel volt ez a taktikai kutyahám, kiváló minőségű és nagyon praktikus, minden sétához tökéletes!