PET ARTIST Hűsítő Mellény Reflex Elemekkel

Kód: CH02/MOD/S CH02/RUZ/S CH02/ORA/S CH02/MOD/M CH02/RUZ/M CH02/ORA/M CH02/MOD/L CH02/RUZ/L CH02/MOD/XL CH02/RUZ/XL CH02/ORA/XL Kérjük, válasszon változatot
11 235 Ft 11 235 Ft 11 235 Ft 12 800 Ft 12 800 Ft 12 800 Ft 14 050 Ft 14 050 Ft 14 985 Ft 14 985 Ft 14 985 Ft 11 235 Ft-tól 8 846 Ft ÁFA nélkül 8 846 Ft ÁFA nélkül 8 846 Ft ÁFA nélkül 10 079 Ft ÁFA nélkül 10 079 Ft ÁFA nélkül 10 079 Ft ÁFA nélkül 11 063 Ft ÁFA nélkül 11 063 Ft ÁFA nélkül 11 799 Ft ÁFA nélkül 11 799 Ft ÁFA nélkül 11 799 Ft ÁFA nélkül 8 846 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Raktáron (1 db) Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Raktáron (3 db) Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Raktáron (1 db) Raktáron (1 db) Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Raktáron (2 db) Raktáron (1 db) Kérjük, válasszon változatot
Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Hűsítő Mellény Reflex Elemekkel ideális megoldás a kutyájának a meleg nyári napokra. Kiváló minőségű anyagból készült, modern hűtő technológiával, kényelmes és könnyű viselet. Beépített reflex elemek biztosítják a kutyája láthatóságát éjszaka. Egyszerűen aktiválható, karbantartható és tökéletesen illeszkedik minden kutyafajtához.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a hűsítő mellény tökéletes választás a kutyák számára a meleg nyári napokon. A magas minőségű anyagból készült mellény a legújabb hűtő technológiát használja, hogy a kutyája hűvös maradjon, miközben a nap sugarai alatt sétál.

A hűtő mellény egyedülállóan kényelmes és könnyű, így a kutyája alig érzi majd a viselését. A rugalmas beállítások lehetővé teszik, hogy a mellény tökéletesen illeszkedjen a kutyája testéhez, miközben lehetővé teszi a mozgást.

Méretek

Méret Nyak Mellkas Hossza
S 36cm 41 - 61cm 28cm
M 38cm 58 - 69cm 33cm
L 43cm 63 - 86cm 41cm
XL 53cm 66 - 102cm 48cm

 

Útmutató a Kutya Hűsítő Mellény Méretének Meghatározásához

A hűsítő mellény kiválasztása előtt fontos, hogy helyesen mérje meg a kutyáját, hogy biztosítsa a megfelelő méretet. Itt talál néhány egyszerű lépést, amelyek segítenek ebben:

 1. Hátnyereg hossza: Mérje meg a kutyája hosszát a nyakától (ahol a nyakörv illeszkedik) egészen a farok tövéig.

 2. Mellkas kerülete: Mérje meg a kutya mellkasának legvastagabb részét, általában az első lábak mögött. Legyen óvatos, hogy ne húzza meg túlságosan a mérőszalagot, annak kissé laza kell lennie, de nem lógó.

 3. Nyak kerülete: Mérje meg a kutya nyakának kerületét ahol a nyakörv általában illeszkedik. A mérőszalagnak elegendő helyet kell hagynia, hogy kényelmesen illeszkedjen.

Ezek a méretek segítenek a helyes méret kiválasztásában. Mindig ellenőrizze a termék mérettáblázatát, mert a méretek változhatnak a különböző márkák között. Ha a kutyája mérete két méret között van, általában ajánlott a nagyobb méretet választani a kényelem érdekében.

Ami még fontosabb, a mellény reflex elemekkel van ellátva, amelyek biztosítják a kutyája láthatóságát, akár éjszaka is. Így nemcsak hűvösen tarthatja a kutyáját a meleg napokon, hanem biztonságban is tarthatja őt a sötétben.

A hűsítő mellény könnyen kezelhető és karbantartható. Egyszerűen csak áztassa a mellényt vízbe, csavarja ki a felesleges vizet és hagyja megszáradni. Így a mellény hosszú ideig képes maradni hűvösen, és a kutyája is élvezheti a kellemes hűsítést.

Válassza ezt a hűsítő mellényt reflex elemekkel, hogy a kutyája hűvös és biztonságban maradjon a nyári napokon!

Előnyök a Hűsítő Mellény Reflex Elemekkel

 • Hűsítő Technológia: A mellény használata a legújabb hűtő technológiával biztosítja, hogy a kutyája hűvös maradjon a meleg napokon. Így a kutyája aktív és egészséges maradhat, még a legmelegebb napokon is.

 • Kényelmes és könnyű: A mellény kiválóan illeszkedik a kutyájához, így nem zavarja a mozgását, ugyanakkor maximális kényelmet biztosít.

 • Reflex Elemek: A mellénybe épített reflex elemek javítják a kutyája láthatóságát, még sötétben is, biztosítva a biztonságát éjszakai séták alatt.

 • Könnyen Karbantartható: A mellény egyszerűen kezelhető és karbantartható, így a kutyája mindig hűvös és kényelmes maradhat.

 • Univerzális Méret: A mellény rugalmas beállításai lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen méretű és fajtájú kutya számára.

Tehát ha a kutyájának kényelmet, hűvöst és biztonságot szeretne nyújtani a meleg nyári napokon, ez a hűsítő mellény reflex elemekkel a tökéletes választás!

Használati Utasítás a Hűsítő Mellény Reflex Elemekkel

 1. Aktiválás: Az aktiváláshoz áztassa a mellényt hideg vízbe 1-2 percig. Az anyag magába szívja a vizet, amely hűvös marad a hő elpárolgása révén.

 2. Felesleges víz eltávolítása: Miután a mellény magába szívta a vizet, csavarja ki belőle a felesleges vizet. Így a mellény nem lesz túl nedves, és nem ázik át a kutyáját.

 3. Felhelyezés: Helyezze a mellényt a kutyájára, és állítsa be a rögzítőelemeket úgy, hogy a mellény szorosan, de kényelmesen illeszkedjen a kutyájára.

 4. Tisztítás: A mellényt szükség esetén kézzel mossa ki enyhe szappanos vízzel, majd öblítse le és hagyja megszáradni.

 5. Tárolás: Amikor a mellényt nem használja, tárolja száraz, hűvös helyen, távol a közvetlen napfénytől.

Megjegyzés: Ellenőrizze a mellényt rendszeresen, hogy biztosítsa, hogy még mindig hűvös-e. Ha a mellény megszáradt, ismételje meg a fenti lépéseket. A mellény hűtő hatása a hőmérséklettől, a páratartalomtól és a szellőzéstől függ.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hűtőmellény
SZÍNES: Kék, Rózsaszín, Narancssárga

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: