Nylon kutyanyakörv névvel - Kék

Kód: OB10/S OB10/M OB10/L Kérjük, válasszon változatot
Kiárusítás
Márka: PET ARTIST
7 005 Ft 7 785 Ft 8 955 Ft 7 005 Ft-tól 5 516 Ft ÁFA nélkül 6 130 Ft ÁFA nélkül 7 051 Ft ÁFA nélkül 5 516 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Kérjük, válasszon változatot
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Névvel ellátott nyakörv kis, közepes és nagytestű kutyák számára, beleértve a név és a telefonszám gravírozását.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kiváló minőségű nylon nyakörv minden méretű fajtához. Név és telefonszám gravírozva a csatra. A leggyorsabb módja annak, hogy egy elveszett négylábú kedvenc visszakerüljön a gazdájához.

A nyakörv számos funkciót lát el - biztonság (lehetőség a kutya megtartására vagy a pórázra rögzítése), információ (regisztrációs jelek és névjegyzékek hordozója), de esztétikus is (a kutyának dísze lehet). Ez csak az ön ízlésétől függ.

Méretek:

Méret Szélesség Kerülete
S 1.5cm 25 - 40cm
M 2cm 30 - 50cm
L 2.5cm 36 - 60cm

*A gallér mérete állítható

MEGJEGYZÉS
A termék megrendelésre készül, ezért a fizetés csak előre utalással lehetséges!

A nylon nyakörv előnyei :

  • Dekoratív nyakörv kis és nagytestű kutyáknak
  • A kutyanyakörv úgy állítható a kutya nyakán, hogy megfelelően illeszkedjen - nem fojtogat vagy nem esik le.
  • A nyakörvek eredeti fém csattal vannak ellátva.
  • A kutyanyakörv ideális mindennapi használatra
  • A kutyanyakörv érdekes mintákkal rendelkezik
  • Rendelkezésre állás: raktáron a beszállítónál
  • Szállítási határidő: 10 - 50 nap

Hogyan kell helyesen megmérni a kutya nyakának kerületét?

Mérje meg a kutya nyakának kerületét azon a ponton, ahol a kutya a nyakörvet viseli. Fogjon egy mérőszalagot, tekerje a kutya nyaka köré, és máris megvan a mérete. Általában azt mondják, hogy két ujjal be kell férnie a gallér alá.

Hova írjam a nevemet és a telefonszámomat?

Írja a nevét, telefonszámát, nevét, amit a nyakörvre szeretne a megjegyzésben a sorrendben. A megjegyzés megadásához a nyakörvnek a kosárban kell lennie, és a 3. lépésben (számlázási információk) látni fog egy sort, ahol a kiválasztott nyakörvhez írhat egy megjegyzést (lásd a képet). A kérést a "CASSIE +420 768 127 296" formában írhatja be.

További információ

Ha négylábú barátunkkal sétálni megyünk, az első dolog, amiért nyakörv és póráz után nyúlunk. Igen, a kutyanyakörv fontos, de a praktikum mellett esztétikai célt is szolgálhat. A színes kutyanyakörv egyszerre elegáns és elegáns. 

A minőségi anyag a vidám dizájnnal kombinálva gondoskodik kedvence kényelméről, és stílusos divatos kiegészítőként is funkcionál.

A gyönyörű kialakításnak és a minőségi anyagnak köszönhetően ez a nyakörv gondoskodik kedvence kényelméről, ugyanakkor stílusos divatos kiegészítőként is funkcionál. A kutyanyakörv fokozatmentesen állítható, így tökéletesen igazítható négylábú barátja nyakának kerületéhez.  

Az új kialakítás a sorozat kutyanyakörveit pusztán funkcionálisból funkcionális és divatos kiegészítővé változtatja. A nyakörv szilárd alapját egy nejlonpánt alkotja, amelyre kézzel varrjuk rá a dizájnszöveteket az egyedi stílus érdekében. Ezáltal a gallér hajlítás-, húzás- és piacállóvá válik. Üdvözlendő kiegészítő azon tulajdonosok számára, akiknek háziállatai szeretnek a vízben vagy a szabadban tombolni.

Klasszikus nylon nyakörv fém vagy műanyag csattal, amely nagy szilárdságot és biztonságot biztosít. A nejlon megfelel a természetes, erős és tartós anyaggal szemben támasztott követelményeknek.  

A kutyanyakörv elengedhetetlen a kutyasétáltatás során. A gallér anyaga nejlon. A nylon kutyanyakörvet tartósság és hosszú élettartam jellemzi. Ami a háziállat méretét illeti, a nyakörv minden fajtához és kölyökkutyához alkalmas. 

A kutyanyakörv tartós anyagokból készült, és ideális a mindennapi használatra. A kutya- és macskanyakörv elengedhetetlen kellék a háziállattal való sétákhoz. A gallér anyaga nejlon és szövet. A nejlon előnyei közé tartozik a nagy szilárdság. Ami a háziállat méretét illeti, a nyakörv alkalmas kis, közepes és nagy fajtákhoz.  

hu obojok

 

 s jmenem1s jmenem2s jmenem5s jmenem6s jmenem7s jmenem8

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: