Nylon kutyahám - dinoszaurusz

Kód: 7132/S 7132/M 7132/L 7132/XL Kérjük, válasszon változatot
4 335 Ft 5 000 Ft 5 335 Ft 6 505 Ft 4 335 Ft-tól 3 413 Ft ÁFA nélkül 3 937 Ft ÁFA nélkül 4 201 Ft ÁFA nélkül 5 122 Ft ÁFA nélkül 3 413 Ft-tól ÁFA nélkül
Egy héten belül varrunk Egy héten belül varrunk Egy héten belül varrunk Egy héten belül varrunk Kérjük, válasszon változatot
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

A kutyahámot nem csak sportoláshoz és kutyás tevékenységre hasznákjuk. Most divatos kiegészítők lehetnek kutyája számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A kutyahámokat nem csak sportoláshoz és kutyás tevékenységekhez kell használni. Mostantól divatos kiegészítője lehet a kutyájának. Egyébként: a póráz a készlet részét képezi, és színben összehangolt.

Az új típusú hám a sportos és funkcionális felszerelés végső kompromisszuma az aktív sétához és a kutyával való sportoláshoz. A fejlesztés során a hangsúlyt a helyes és egyenletes nyomáselosztásra, a hám kis súlyára és a kutya lehető legnagyobb biztonságára helyezték.

A hám két részből áll - mellkas és hát. Ezek biztosítják az egyenletes nyomáseloszlást még akkor is, ha a kutya intenzívebben húz. Az egész hám nejlon hevederből készült, nagyon könnyű, funkcionális anyagokból, amelyek kevés karbantartást igényelnek. A kutyahámok nagyon stabilak és nem gurulnak, ha megfelelően be vannak állítva a testre. 

Nem akarja kutyáját egy közönséges nyakörvvel szorítani? Egy jól elkészített hám segít jobban eloszlatni az erőt, különösen az olyan kutyák esetében, amelyek többet húznak.

A méret beállításának lehetőségének köszönhetően mind a nyak körüli kerületben, mind a mellkas körüli kerületben a kutyatartók nagyon variálhatók. Mindazonáltal a méret kiválasztása előtt alaposan mérje meg a kutyát! 

Bár a hám nem csak a mellkasi, hanem a nyak körüli kerületben is állítható, javasoljuk, hogy a legmegfelelőbb méret kiválasztása előtt alaposan mérje meg kutyáját. Az ideális mérési eredmények érdekében mérje meg kedvence mellkasának kerületét az elülső lábak mögött. Mindig puha szabószalagot használjon. 

A kutyasétáltatás gyakran nagy kihívást jelenthet. Vannak olyan helyek, ahol a kutyát ellenőrzés alatt kell tartanunk, azaz pórázon kell tartanunk. A kutya azonban szabadságot akar, és folyamatosan húzza és fojtogatja. A kutyabilincsek lehetővé teszik, hogy a kutya pórázon is kényelmesen érezze magát. A húzás a hát teljes hosszában eloszlik, és a kutya nem károsítja a gerincét. Ráadásul ezek a hálós hajgumik kiváló minőségű, lélegző anyagból készülnek, könnyen nyúlnak, és a kutya kényelmesen érzi magát bennük.

A kutyahámok fő előnyei a kutya számára:

 • A kutyahámok nejlonból készülnek.
 • A nylon előnye a gyors száradás 
 • A kutyahámok állíthatóak
  • a nyak területén
  • a mellkas területén
 • Hám típusa: H-hám kutya számára
 • Aranyos design: színes dinoszaurusz sziluettekkel
 • A kutyahámok D-gyűrűvel vannak felszerelve a póráz rögzítéséhez.
 • Ideális a következő fajták számára: kis, közepes és nagytestű fajták
 • Hám, amely együtt nő a kiskutyával: fokozatmentesen állítható pántok, a nyak és a mellkas kerülete egyénileg állítható.
 • Anyag:
  • kutyahám: nylon
  • Szemek: fém
  • Csat: műanyag
 • Szín: zöld

Funkcio

A kutyahám alkalmas kis, közepes és nagy kutyák számára.Ideális választás futáshoz és húzáshoz,ahol a húzás a gerinc teljes hosszában eloszlik,így minimálisra csökkenti az egészségügyi problémákat. A minőségi anyagnak köszönhetően a heveder nagyon erős és tartós.A heveder hátulján van egy fűzőlyuk a póráz rögzítéséhez.

Méretek:

Méret Mellkas Nyakkerület A hát hossza Szélesség
S 36 - 41cm 25 - 31cm 7cm 2cm
M 41 - 49cm 29 - 39cm 9cm 2cm
L 50 - 62cm 32 - 48cm 12cm 2cm
XL 60 - 78cm 43 - 62cm 14cm 2cm

 

Kutyapóráz: 130cm, szélesség: 2cm 

Hogyan kell megfelelően mérni egy kutyát

Bár a hám nem csak a mellkas kerületében,hanem a nyak körül is állítható,javasoljuk,hogy a választás előtt alaposan mérje meg a kutyát és válassza ki a legmegfelelőbb méretet.Az ideális mérési eredmények érdekében ,mérje meg kedvence mellkasának kerületét az elülső lábak mögött. Mindig használjon puha mérőszalagot.

hu
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: