Nylon hám egyszarvúval kutyának - rózsaszín

Kód: POS31/S POS31/L POS31/XL Kérjük, válasszon változatot
9 905 Ft 12 390 Ft 13 210 Ft 9 905 Ft-tól 7 799 Ft ÁFA nélkül 9 756 Ft ÁFA nélkül 10 402 Ft ÁFA nélkül 7 799 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Kérjük, válasszon változatot
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Fényvisszaverő hevederünkkel segítse kutyáját kitűnni séta közben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nylon hám egyszarvúval kutyának - rózsaszín

 

Az új típusú heveder a sport - és funkcionális felszerelések tökéletes kompromisszuma az aktív sétákhoz és a kutyasportoláshoz. A fejlesztés során hangsúlyt fektettek a helyes és egyenletes nyomáselosztásra,a hám kis súlyára és a kutya lehető legnagyobb biztonságára.

A kutyahámot nem csak sportoláshoz vagy kutyás tevékenységhez kell használnia. Mostantól divatos kiegészítők lehetnek kutyája számára.

A hevedernek két része van - mellkasi és háti. Egyenletes nyomáselosztást biztosítanak még akkor is,ha a kutya intezívebben húz.Az egész heveder új,nagyon könnyű,funkcionális anyagokból készült,amelyek könnyen karbantarthatók.A heveder nagyon stabil a testen,ha megfelelően van beállítva,és semmilyen módon nem forog.

A testtartás nagyon változó a méretállítás lehetősége miatt mind a nyak körüli kerületében,mint a mellkas kerületében. Méretválasztás előtt azonban alaposan mérje meg a kutyáját!

  • Minőségi kidolgozás
  • A pántok könnyen felvehetők
  • Légáteresztő háló
  • A hám kényelmes a kutyának
  • D gyűrű a vezető tartásához
  • Tartós: Különösen robusztusz anyagból készült,nagyon tartós nylon övek
  • A hevederek eredeti kialakításúak
  • Tevékenységek: utazás,napi használat

Funkcionalitás

A kutyahám alkalmas kis,közepes és nagy kutyafajták számára. Ideális választás futáshoz és húzáshoz,ahol a húzás a gerinc teljes hosszában eloszlik,így minimalizálja az egészségügyi problémákat.A minőségi anyagnak köszönhetően a heveder nagyon erős és tartós. A heveder hátulján van egy szem a póráz rögzítéséhez.

Méretek:

 

Méret Mellkas nyak
XS 28 - 38cm 23 - 29cm
S 36 - 52cm 27 - 36cm
M 34 - 42cm 34 - 42cm
L 40 - 54cm 40 - 54cm

 

Bár a hám nem csak a mellkas kerületében,hanem a nyak körül is állítható,javasoljuk,hogy a választás előtt alaposan mérje meg a kutyát és válassza ki a legmegfelelőbb méretet.Ideális mérési eredményt úgy érnek el ha megmérik kedvence mellkasának kerületét az elülső lábak mögött.Mindig puha mérőszalagot használjon.

 

hu obojok

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: