Kutyanyakörv névvel bőrből

Kód: KO19/MOD/XS KO19/FIA/XS KO19/RUZ/XS KO19/CER/XS KO19/CYK/XS KO19/MOD/S KO19/FIA/S KO19/RUZ/S KO19/CER/S KO19/CYK/S KO19/MOD/M KO19/FIA/M KO19/RUZ/M KO19/CER/M KO19/CYK/M KO19/MOD/L KO19/FIA/L KO19/RUZ/L KO19/CER/L KO19/CYK/L KO19/MOD/XL KO19/FIA/XL KO19/RUZ/XL KO19/CER/XL KO19/CYK/XL Kérjük, válasszon változatot
6 990 Ft 6 990 Ft 6 990 Ft 6 990 Ft 6 990 Ft 7 650 Ft 7 650 Ft 7 650 Ft 7 650 Ft 7 650 Ft 8 060 Ft 8 060 Ft 8 060 Ft 8 060 Ft 8 060 Ft 8 550 Ft 8 550 Ft 8 550 Ft 8 550 Ft 8 550 Ft 8 850 Ft 8 850 Ft 8 850 Ft 6 990 Ft 8 850 Ft 6 990 Ft-tól 5 504 Ft ÁFA nélkül 5 504 Ft ÁFA nélkül 5 504 Ft ÁFA nélkül 5 504 Ft ÁFA nélkül 5 504 Ft ÁFA nélkül 6 024 Ft ÁFA nélkül 6 024 Ft ÁFA nélkül 6 024 Ft ÁFA nélkül 6 024 Ft ÁFA nélkül 6 024 Ft ÁFA nélkül 6 346 Ft ÁFA nélkül 6 346 Ft ÁFA nélkül 6 346 Ft ÁFA nélkül 6 346 Ft ÁFA nélkül 6 346 Ft ÁFA nélkül 6 732 Ft ÁFA nélkül 6 732 Ft ÁFA nélkül 6 732 Ft ÁFA nélkül 6 732 Ft ÁFA nélkül 6 732 Ft ÁFA nélkül 6 969 Ft ÁFA nélkül 6 969 Ft ÁFA nélkül 6 969 Ft ÁFA nélkül 5 504 Ft ÁFA nélkül 6 969 Ft ÁFA nélkül 5 504 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Kérjük, válasszon változatot
Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Kis és közepes méretű kutyák számára tervezett, Bőr nyakörv névvel - Kényelem, elegancia és biztonság egyben. Ez a prémium minőségű bőr nyakörv nem csak stílusos és kényelmes, de lehetőséget nyújt a kedvenced nevének és telefonszámának gravírozására a maximális biztonság érdekében. Válaszd a minőséget, stílust és funkcionalitást, amit ez a nyakörv kínál!

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

Ez a természetes bőrből készült, személyre szabható kutyanyakörv kis és közepes méretű kutyák számára ideális. A nyakörv nem csak funkcionális, de stílusos is, ami bájt ad a kutyád megjelenéséhez. A bőr anyag garantálja a hosszú élettartamot és ellenáll az időjárási viszontagságoknak, míg a személyre szabhatóság lehetővé teszi, hogy kifejezd kutyád egyedi személyiségét. Ezzel a bőr nyakörvvel a kutyád nem csak jól fog kinézni, de biztonságban is fogja érezni magát.

Figyelmeztetés : A termék megrendelésre készül, ezért a fizetés csak előre lehetséges!

Méretek:

Méret Szélesség Kerület Teljes hossza
XS 1,5cm 22-29cm 33cm
S 1,5cm 27-33cm 37cm
M 2,5cm 30-39cm 43cm
L 2,5cm 37-47cm 52cm
XL 2,8cm 45 - 55cm 62cm

 

A gallér előnyei:

 • Állítható illeszkedés: A kutyanyakörv állítható, hogy megfelelően illeszkedjen a kutya nyakára - nem fojtogat vagy nem esik le.
 • Kiváló minőségű bőr: A kutyanyakörv kiváló minőségű, extra puha bőrből készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít.
 • Stílusos színek: A nyakörv színkombinációját úgy választjuk ki, hogy minden kutyának megfeleljen, így a tulajdonosok szabadon választhatnak a piros, kék és rózsaszín közül.
 • Póráz rögzítés: A kutyanyakörveket póráz rögzítésére szolgáló hurokkal látták el, ami lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos sétáltatást.
 • Eredeti fém csat: A nyakörvek eredeti fém csattal vannak ellátva, amely tartósságot és megbízhatóságot biztosít a kutyáknak.
 • Ideális mindennapi használatra: A kutyanyakörv ideális mindennapi használatra tervezett, és biztosítja a kényelmet és a biztonságot a kutyák számára.
 • Személyre szabható: A "Bőr nyakörv" kutyanyakörvünk lehetőséget nyújt a személyre szabásra. A névvel ellátott névtábla lehetővé teszi, hogy a kutyád neve könnyen olvasható legyen, ami segít az azonosításban és a biztonságban.
 • Kényelmes viselet: A kutyanyakörvünk kényelmes viseletet biztosít a kutyáknak. Az extra puha bőr anyaga és az állítható illeszkedés gondoskodik arról, hogy a kutya nyakában kellemesen érezze magát.
 • Tartósság: A kutyanyakörvünk minőségi anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenálló. Képes ellenállni a mindennapos használatnak és a kutyák aktív életmódjának.
 • Stílusos megjelenés: A "Bőr nyakörv" kutyanyakörvünk szép és stílusos megjelenést kölcsönöz a kutyádnak. A különféle színek közül választhatsz, így biztos lehetsz benne, hogy a kutyád mindig jól néz ki.
 • Biztonság és azonosíthatóság: A kutyanyakörvünk segít a kutyád biztonságának megőrzésében. A névtábla lehetőséget nyújt az elérhetőséged feltüntetésére, így ha a kutyád valaha elveszne, könnyedén megtalálhatnak téged.
 • Könnyű tisztíthatóság: A "Bőr nyakörv" kutyanyakörvünk egyszerűen tisztítható. Elég csak enyhén megnedvesíteni egy puha ronggyal vagy törlőkendővel, és könnyen eltávolíthatók a szennyeződések.

A kutyanyakörv számos fontos funkciót lát el:

 • Kontroll: Az egyik legfőbb funkciója, hogy a gazdának kontrollt biztosítson a kutya felett, különösen séta vagy más közös tevékenység közben. Egy jól illeszkedő nyakörv segít megakadályozni, hogy a kutya elszaladjon vagy veszélyes helyzetbe kerüljön.
 • Biztonság: Sok nyakörvben van hely egy címke számára, amelyen a kutya neve és a gazda elérhetőségei szerepelnek. Ez különösen fontos, ha a kutya valamilyen okból kifolyólag elveszne.
 • Képzés: A nyakörvek gyakran hasznosak a kutyák képzésében is, különösen a pórázkezelésben. Segítenek a kutyának megérteni a kívánt viselkedést és a határokat.
 • Egészség és kényelem: A nyakörvnek kényelmesnek kell lennie a kutyára. Megfelelő méretű és anyagú nyakörv hozzájárul a kutya egészségéhez és jólétéhez, megakadályozza a bőrirritációt és a kellemetlen érzést.
 • Azonosítás és stílus: A nyakörv gyakran személyes hangot ad a kutya megjelenésének. Lehet, hogy tükrözi a gazda stílusát, a kutya személyiségét, vagy akár a kedvenc színeiket is.

A Bőr Nyakörv a kutyanyakörvünk, amelyet kifejezetten kis- és közepes méretű kutyák számára terveztünk. Ez a kutya nyakörv kiváló minőségű, kényelmes és stílusos tervezéssel büszkélkedhet, ami megkülönbözteti a piacon található többi terméktől.

A nyakörv tartós bőrből készül, ami hosszú élettartamot és könnyű tisztíthatóságot biztosít. A méret beállítása lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a kutya nyakához, biztosítva a kényelmet és a mozgásszabadságot. A beépített címke lehetővé teszi a kutya nevének és telefonszámának könnyű olvasását, így növelve a biztonságot.

Az új kutyanyakörvünk számos előnnyel rendelkezik:

 • Személyre szabhatóság: A Bőr nyakörv névvel ellátott kutyanyakörvünk egyedi névtáblával rendelkezik, amelyre a kutyája nevét és telefonos elérhetőségét vésjük. Ez nagyban növeli a kutyája biztonságát, mert ha valaha is elveszne, a találó könnyen kapcsolatba léphet Önnel.
 • Kényelem: A kutya nyakörv állítható méretű, így könnyedén illeszkedik a kutyája nyakához, függetlenül annak méretétől. A kutyák számára kényelmes viselet, és nem zavarja őket a mindennapos tevékenységek során.
 • Tartósság: A bőrből készült kutyanyakörv tartós és strapabíró, képes ellenállni a mindennapi használatnak. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig tartó befektetés a kutyája biztonságában.
 • Stílus: A kutyanyakörvünk nem csak funkcionális, hanem elegáns is. A finom bőr és a személyre szabott névtábla hozzáadja a stílusos megjelenést, így a kutyája mindig a legjobban néz ki.
 • Biztonság: A kutya nyakörv használata hozzájárul a kutyája általános biztonságához. Segít abban, hogy kontroll alatt tartsa a kutyáját séták és edzések során, és segít megelőzni a veszélyes helyzeteket.

A Bőr Nyakörv kutyanyakörvünk nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Segít kiemelni a kutya egyéni jellemét, és biztosítja, hogy a kutya mindig a legjobban nézzen ki. Próbáld ki most, és lássd, milyen különbséget tehet a kutyád életében!

Hova írjam a nevemet és a telefonszámomat?

Írja a nevét, telefonszámát, nevét, amit a nyakörvre szeretne a megjegyzésben a sorrendben. A megjegyzés megadásához a nyakörvnek a kosárban kell lennie, és a 3. lépésben (számlázási információk) látni fog egy sort, ahol a kiválasztott nyakörvhez írhat egy megjegyzést (lásd a képet). A kérést a "CASSIE +420 768 127 296" formában írhatja be.

A helyes módszer ahhoz, hogy megmérje a kutya nyakának kerületét, a következő egyszerű lépések szerint történik:

 • Vegyen egy puha zsinórt vagy egy mérőszalagot.
 • Ne húzza túl szorosan, de győződjön meg róla, hogy a zsinór szorosan illeszkedik a kutya nyakához.
 • Jelölje meg a zsinór helyét, ahol a vég találkozik a kezdettel.
 • Vegye le a zsinórt és mérje meg a hosszát egy mérőszalaggal vagy szalagmérővel.
 • Ez lesz a kutya nyakának kerülete. Győződjön meg arról, hogy pontosan lemérte.
 • Használja ezt az értéket a megfelelő kutyanyakörv méretének kiválasztásához.

Nyakorv

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nyakörv, póráz és hám kutyáknak
Jótállás: 2 év
SZÍNES: Rózsaszín, Violet, Piros
NYAKMÉRET: 21 - 30cm, 30 - 45cm, 45 - 63cm
? FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK: NEM
ANYAG: Bőr
KAPOCS: METAL
NYAKÖRV SZÉLESSÉGE: 1,5cm, 2,5cm
PSA MÉRET: Kis, Közepes, Kölyökkutya
? TESTRESZABOTT: NEM
5
0x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
2
HZ Szerző | 24.3.2024
A termék minősége átlagos. Kínából rendelt típus. Leadod a rendelést ígérnek két hét szállítási időt, majd megérkezik 2-3 hónap múlva. Közben megrendelik kínából aztán várhatod mikor jön meg. Kommunikáció körülményes a válaszadás sebessége 2 hét, akkor sem a kérdésre válaszolnak. Csak akkor rendelj ha van időd kivárni.