Kutyahám GoPro kamerákhoz

Kód: POS44
Újdonság
Márka: PET ARTIST
10 480 Ft 8 252 Ft ÁFA nélkül
Pillanatnyilag nem elérhető
Szállítási lehetőségek

Szeretné úgy látni a világot, mint a kutyája? Szereljen fel egy GoPro-t a kutyájára, és örökítse meg a világot az ő szemszögéből.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hogyan gondoskodhatsz arról, hogy kutyabarátod videója tökéletes legyen?

Amikor a legjobb módot keresik arra, hogy megörökítsék az emlékezetes pillanatokat kutyájukkal, sok kutyatulajdonos a GoPro kamerához fordul. Ezek a kamerák tökéletesen alkalmasak kutyapajtásod rögzítésére, különösen, ha szabadtéri kalandra vagy aktív sportolásra készülsz.

A tökéletes videó elkészítéséhez azonban nehéz lehet a kamerát stabilan és biztonságosan a kutyán tartani. Ezért léteznek speciális kutyahámok, amelyek segítenek a kamerát a megfelelő helyen tartani és nagyszerű felvételeket rögzíteni. 

A kutyahámok fő előnyei a kutya számára:

 • 7 - 54kg közötti kutyáknak
 • Stabil felvételek: a GoPro kamerához való kutyahám lehetővé teszi a kutyatulajdonosok számára, hogy stabil felvételeket készítsenek a kutya szemszögéből. Ez lehetővé teszi, hogy nagyszerű felvételeket készíthessen séta, futás, játék és egyéb tevékenységek közben a kutyájával.
 • Kényelem: A GoPro kamera kutyahámot úgy tervezték, hogy kényelmes legyen kutyája számára. Az anyagok általában puhák és légáteresztőek, így biztosítva a kényelmet és minimalizálva az irritációt vagy kellemetlenséget kutyája számára.
 • Biztonság: A minőségi GoPro kamerás kutyahámoknál a biztonság elsődleges szempont. Úgy tervezték őket, hogy a kamerát stabilan tartsák a kutya testén, és megakadályozzák, hogy a kutya leessen vagy megsérüljön.
 • Szórakozás: A GoPro kamerára szerelt kutyahám használata nagyon szórakoztató lehet a kutyatulajdonosok és kutyáik számára. A felvételek rögzítése a kutya szemszögéből új nézőpontot adhat a kalandokhoz és élményekhez.
 • Oktatás: A kutyahám használata a GoPro kamerán oktatási célokra is hasznos lehet. A kutyatulajdonosok nyomon követhetik, hogyan viselkedik kutyájuk a tevékenységek során, és azonosíthatják azokat a területeket, ahol javíthatnak kutyájuk képzésén vagy kiképzésén.
 • Dokumentálás: A kutyahám használata egy GoPro kamerán lehetővé teszi a kutyatulajdonosok számára, hogy dokumentálják a kutyájukkal kapcsolatos élményeiket és kalandjaikat. Ez a felvétel értékes lehet a közös emlékek létrehozásához és másokkal való megosztásához.
 • A két rögzítési hely (hát és mellkas) különböző nézeteket tesz lehetővé.
 • A kutyahám teljesen állítható

A kutyahám könnyen mosható, a pántok könnyen állíthatóak vagy levehetőek. Kedvence számára a kényelem magától értetődő, a minőségi anyagnak és a párnázottságnak köszönhetően a hám egyáltalán nem akadályozza őt. A kialakítás is masszív, így a kamera minden tevékenység során rögzíthet, és a helyén marad. A hátára vagy a mellkasára is felhelyezheti. Helyezze a kamerát a műanyag csomagolásba, mielőtt a hámhoz rögzítené. A csomagolás nem tartozék.

Utasítások:

 1. Csatlakoztassa a kamerát a kábelköteghez: Vegye fel a hevedert, és győződjön meg róla, hogy minden heveder laza. Ezután helyezze a kamerát a heveder tetejére, és rögzítse a rögzítőcsipesszel.
 2. Tegye fel a hámot a kutyára: győződjön meg róla, hogy a kutya nyugodt és boldog. A hámot úgy kell felvenni, hogy jól illeszkedjen a kutya testalkatához. Győződjön meg róla, hogy minden heveder feszes és nem túl feszes.
 3. Állítsa be a kamerát: Most beállíthatja a kamerát, hogy a videofelvétel rögzítéséhez ideális helyzetben legyen. A legtöbb GoPro kutyakamera hám lehetővé teszi a kamera szögének beállítását.
 4. Tesztelje a hámot: Mielőtt kirándulni vagy sétálni indul a kutyával, fontos, hogy tesztelje a hámot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van, és a kamera megfelelően működik.

Műszaki specifikációk:

 • Kompatibilis a GoPro Hero 4/3+/3/2/1 kamerával, Xiaoyi, SJCAM kamerákkal
 • Háti párnázat mérete: 15 x 14 cm Mellkasi párnázat mérete: 12 x 12 cm
 • Két rögzítési lehetőség - mellkas vagy hát
 • Levehető és állítható pántok
 • Biztosított kényelem a háziállat számára

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kutyahámot a GoPro kamerához?

Amikor GoPro kamerához való kutyahámot keresel, fontos, hogy több tényezőt is figyelembe vegyél. A legfontosabb a kutya mérete, mivel a hámnak azonos méretű kutyára kell készülnie, hogy kényelmes és biztonságos legyen. Azt is fontos ellenőrizni, hogy a hámnak elegendő rögzítési lehetősége van-e ahhoz, hogy a kamerát stabilan tartsa, miközben a kutya mozog. Végül, de nem utolsósorban a hámnak minőségi anyagokból kell készülnie, amelyek ellenállnak a kopásnak és a nedvességnek.

A kutyahámot nem csak sportolás és kutyás tevékenységek során kell használnia. Mostantól divatos kiegészítője lehet kutyájának.

A kutyasétáltatás gyakran igazán nagy kihívást jelenthet. Vannak olyan helyek, ahol a kutyát ellenőrzés alatt kell tartanunk, azaz pórázon kell tartanunk. A kutya azonban szabadságot akar, és folyamatosan húzza és fojtogatja. A kutyabilincsek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a kutya pórázon is kényelmesen érezze magát. A húzás a hát teljes hosszában eloszlik, és a kutya nem károsítja a gerincét. Ráadásul ezek a hálós bilincsek kiváló minőségű, lélegző anyagból készülnek, könnyen nyúlnak, és a kutya kényelmesen érzi magát bennük.

Funkcionalitás

A kutyahám alkalmas kis, közepes és nagy kutyafajtákhoz. Ideális választás futás és húzás közben, ahol a húzás a gerinc teljes hosszában eloszlik, és az egészségügyi problémák minimálisra csökkennek. A hám a kiváló minőségű anyagnak köszönhetően nagyon erős és tartós. A hám hátulján egy hurok található a póráz rögzítéséhez.

Bár a hám nem csak a mellkas, hanem a nyak körüli kerületben is állítható, javasoljuk, hogy a kutya alaposan mérje meg, mielőtt kiválasztja a legmegfelelőbb méretet. Az ideális mérési eredmények érdekében mérje meg kedvence mellkasának kerületét az elülső lábak mögött. Mindig puha szabószalagot használjon.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kutyahám
Súly: 0.1 kg
SZÍNES: Fekete
? FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK: NEM

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: