Hám kutyáknak fényvisszaverő elemekkel - Kék

Kód: POS16/XS POS16/S POS16/M POS16/L Kérjük, válasszon változatot
7 300 Ft 8 115 Ft 8 440 Ft 9 090 Ft 7 300 Ft-tól 5 748 Ft ÁFA nélkül 6 390 Ft ÁFA nélkül 6 646 Ft ÁFA nélkül 7 157 Ft ÁFA nélkül 5 748 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Kérjük, válasszon változatot
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

A kutyahámokat nem csak sportoláshoz és kutyás tevékenységekhez kell használni. Most már divatos kiegészítői lehetnek kutyája számára. Fényvisszaverő elemek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nem akar nyakörvet tenni a kutyája nyakába?

Az új típusú hám a sportos és funkcionális felszerelés végső kompromisszuma az aktív sétához és a kutyával való sportoláshoz. A fejlesztés során a hangsúlyt a helyes és egyenletes nyomáselosztásra, a hám kis súlyára és a kutya legnagyobb biztonságára helyezték.

A hám két részből áll - mellkas és hát. Ezek biztosítják az egyenletes nyomáseloszlást még akkor is, ha a kutya intenzívebben húz. Az egész hám új, nagyon könnyű, funkcionális anyagokból készült, amelyek könnyen karbantarthatók. A hám megfelelően beállítva nagyon stabil a testen, és semmilyen módon nem gördül le.

Mérettáblázat:

 1. A mellkas kerületét ideális esetben inspirációnál és a kutya mellső lábai mögött kell mérni.
 2. Nyakkörfogat - A nyakkörfogatot a nyak legalacsonyabb pontján (a nyak legszélesebb pontján) érdemes megmérni. Győződjön meg róla, hogy a hám a fej felett van.
 3. A kutyahámot kézzel mértük, de a méretek 1-2 cm-rel eltérhetnek.

 

Méretek:

Méret Mellkas
XS 32 - 40cm
S 40 - 50cm
M 50 - 60cm
L 60 - 76cm

 

A kutyahám alkalmas kis, közepes és nagy kutyafajtákhoz. Ideális választás futáshoz és húzódzkodáshoz, ahol a húzás a gerinc teljes hosszában eloszlik, és az egészségügyi problémák minimálisra csökkennek. A minőségi anyagnak köszönhetően a hám nagyon erős és tartós. A hám hátulján van egy hurok a póráz rögzítéséhez.

 • Minőségi kidolgozás
 • A pántok könnyen felvehetők
 • V - gyűrű alumíniumból : a hátsó részén a vezetö felakasztásához
 • Kényelmes Y alakú pozíció,amely csökkenti a húzóerőt
 • Puha párnázás : a nyak és a mellkas területén és rögzítve az optimális nyomáselosztás érdekében,megakadályozza a súrlódást 
 • Kompatibilis bármely jármű biztonsági övrendszerével
 • Fényvisszaverő elemekkel: jobb láthatóság és biztonság a sötétben
 • Strapabíró: különösen robusztus anyagokból,nagyon tartós nylon pántok
 • Mosógépben mosható,szárítógépben nem szárítható!

Funkcionalitás

A kutyahám kis,közepes és nagy kutyafajták számára alkalmas. Ideális választás futáshoz és húzáshoz,ahol a húzás a gerinc tejes hosszában eloszlik,így minimálisra csökkenti az egészségügyi problémákat. A minőségi anyagnak köszönhetően a heveder nagyon erős és tartós. A heveder hátulján van egy fűzőlyuk a póráz rögztésére.

Bár a heveder nem csak a mellkas kerületén állítható,hanem a nyak körül is, ezért azt javasoljuk,hogy alaposan mérje meg a kutyát,és válassza ki a legmegfelelőbb méretet. Az ideális eredmények érdekében mérje meg kedvence mellkasának kerületét a mellső lábak mögött. Mindig használjon puha mérőszalagot.

hu

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: