Fényvisszaverő taktikai nejlon nyakörv nagytestű kutyáknak névvel - Zöld

Kód: OB53/M OB53/L OB53/XL Kérjük, válasszon változatot
13 650 Ft 14 295 Ft 15 250 Ft 13 650 Ft-tól 10 748 Ft ÁFA nélkül 11 256 Ft ÁFA nélkül 12 008 Ft ÁFA nélkül 10 748 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Kérjük, válasszon változatot
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

A tökéletesen ergonomikus és állítható nyakörv, amely rendkívül tartós 1000D nejlonból és puha párnázottságból készült, nélkülözhetetlen eszköz a szolgálati kutya számára. A precíziós varrás és a párnázás védi a kutya bőrét.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A tökéletesen ergonomikus és állítható nyakörv, amely rendkívül tartós 1000D nejlonból és puha párnázottságból készült, nélkülözhetetlen eszköz a szolgálati kutya számára. A precíziós varrás és a párnázás védi a kutya bőrét.

Tartós anyag
A hám kiváló minőségű és tartós 1000D nejlonból készült. A precíziós varrás és a kényelmes párnázás nem engedi a kopást, és védi kutyája bőrét és szőrzetét.

Méretek

MEGJEGYZÉS: Ez a termék egyedi készítésű, ezért a fizetés csak előre lehetséges!

Méret Nyak Teljes hossza
M 36 - 48cm 60cm
L 42 - 54cm 68cm
XL 50 - 62cm 76cm

 

Hogyan mérjük meg a kutya nyakának kerületét?

A kutya nyakának kerületét azon a ponton mérjük, ahol a kutya a nyakörvet viseli. Vegyünk egy szabó mérőszalagot, tekerjük körbe a kutya nyakát, és máris megvannak a méretei. Általában azt szokták megadni, hogy két ujját be kell tudnia dugni a nyakörv alá.

hu obojok

A kutyanyakörv előnyei :

  • Nylon nyakörv közepes és nagytestű kutyák számára.
  • A kutyanyakörv a kutya nyakára állítható, hogy megfelelően illeszkedjen - nem fog megfojtani vagy leesni
  • A kutyanyakörv nejlonból készült
  • Magas viselési kényelem: puha párnázással, széles alsó anyaggal
  • A kutyanyakörv színkombinációja úgy van kiválasztva, hogy minden kutyának megfeleljen
  • A kutyanyakörveken hurok található a póráz rögzítéséhez
  • A kutyanyakörvek eredeti fémcsattal vannak felszerelve
  • A kutyanyakörv ideális mindennapi használatra
  • A kutyanyakörv alkalmas a szabadban való használatra: alacsony karbantartási igényű, időjárásálló anyagból készült

Az új kialakítás a sorozat kutyanyakörveit pusztán funkcionálisból funkcionális és divatos kiegészítővé változtatja. A nyakörv tömör hátoldala nejlonból készült, ami egyedi stílust kölcsönöz. Ez teszi a nyakörvet ellenállóvá a hajlítással, húzással és a piaccal szemben. Üdvözlendő kiegészítő azon gazdik számára, akiknek kedvencei szeretnek a vízben vagy a szabadban tobzódni.

Egy gyönyörű, minőségi anyagból készült, széles nyakörv takaros kialakítással kombinálva gondoskodik kedvence kényelméről, és stílusos divatkiegészítőként is funkcionál.

Ez a gyönyörű nyakörv kiváló minőségű anyagból készült, vidám dizájnnal kombinálva, amely gondoskodik kutyája kényelméről, miközben stílusos divatkiegészítőként is funkcionál.

Gyönyörű kialakítással és kiváló minőségű anyaggal ez a nyakörv gondoskodik kedvence kényelméről, miközben stílusos divatkiegészítőként is funkcionál. A kutyanyakörv fokozatmentesen állítható, így tökéletesen igazítható négylábú barátja nyakának kerületéhez.

Klasszikus nylon kutyanyakörv fém csattal, amely nagy szilárdságot és biztonságot biztosít. A csat utólagosan fém forgógörgővel van felszerelve, ami megkönnyíti a nyakörv rögzítését. A nejlon megfelel a természetes, erős és tartós anyaggal szemben támasztott követelményeknek.

Az állítható csatnak köszönhetően a nyakörv a négylábú nyakának kerületéhez igazítható, a póráz rögzítésére szolgáló D-gyűrű pedig a nyakörvbe van varrva.

Ideális mindennapi használatra: a kutyanyakörv könnyen karbantartható, robusztus és könnyen kezelhető. A széles öv párnázott, így biztosítva kutyája számára kényelmes viseletet.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kutyanyakörv
Jótállás: 2 év
SZÍNES: Zöld
NYAKMÉRET: 30 - 45cm, 45 - 63cm
? FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK: IGEN
ANYAG: Nylon
KAPOCS: METAL
NYAKÖRV SZÉLESSÉGE: 4 cm vagy több
PSA MÉRET: Közepes, Nagy, Óriás
? TESTRESZABOTT: NEM

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: