Fényvisszaverő kullancs elleni nyakörv kutyáknak - szürke

Kód: PEC10/CAT PEC10/SMALL PEC10/BIG Kérjük, válasszon változatot
7 110 Ft 7 110 Ft 7 110 Ft 7 110 Ft-tól –27 % –27 % –24 % akár: –27 %
Fényvisszaverő kullancs elleni nyakörv kutyáknak - szürke
7 110 Ft 7 110 Ft 7 110 Ft 7 110 Ft-tól –27 % –27 % –24 % akár: –27 % 5 190 Ft 5 190 Ft 5 390 Ft 5 190 Ft-tól 4 087 Ft ÁFA nélkül 4 087 Ft ÁFA nélkül 4 244 Ft ÁFA nélkül 4 087 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Kullancs elleni nyakörv felnőtt kutyáknak

Részletes információ

Termék részletes leírása

Védje négylábú kedvencét a kullancsok, szúnyogok és horogférgek ellen egy parazitaellenes nyakörvvel. A nyakörv maximális hossza 62 cm, és közepes és nagytestű kutyák számára készült. 7-8 hónapig nyújt védelmet a kullancsok, valamint a szúnyog- és horogférgesség minden fejlődési stádiuma ellen. A deltametrin hatóanyagot tartalmazza, amely fokozatosan szabadul fel, ha a nyakörvet viselés közben a szőrzethez dörzsöljük. Az egy-két hét alatt a bőr zsírrétegén keresztül terjed a kutya testén. A nyakörv nem büdös, nem veszíti el hatékonyságát vízzel érintkezve, és kíméletes a kutyához és a gazdához egyaránt. 7 hetesnél idősebb kölyökkutyáknak adható.

  • Kezelés és a fakulás megelőzése 7-8 hónapig.
  • Vízálló és szagtalan!
  • A kutyák is fürödhetnek vele a vízben
  • A hatékonyság a nyakörv felhelyezése után azonnal jelentkezik.
  • Folyamatosan kis dózisú hatóanyagokat juttat a bőrbe, hogy megakadályozza a kullancsok megtapadását.

Méretek

Méret
Macskáknak max. 48cm
Kistestű kutyáknak max. 48cm
Nagy kutyáknak max. 68cm

A nyakörvet egy héttel a fertőzött környezetben való tartózkodás előtt kell feltenni, mivel a hatóanyag lassan szabadul fel a nyakörvből közvetlenül a kutyára, és a bőr lipidrétegén keresztül terjed az állat egész testére.

A nyakörv hatóanyagai illóolajok: citrom eukaliptusz kivonat (60%), linaloe (25%), citronella (10%) és levendula (5%).

Használat:
Vegye ki a gallért a lezárt védőzacskóból. Rögzítse a nyakörvet az állat nyakára anélkül, hogy túlságosan meghúzná. A nyakörv és a kutya nyaka között legyen annyi hely, hogy két ujját hosszában be tudja dugni. A nyakörv végét át kell fűzni a csaton, és a felesleges nyakörvhosszat a csat felett 5 cm-rel le kell vágni.

 navod

Mikor ne használja a nyakörvet:
7 hetesnél fiatalabb kölyökkutyáknál nem alkalmazható. Ne használja bőrelváltozásokkal küzdő kutyáknál. Ne használja olyan állatoknál, amelyeknél ismert a piretroidokkal szembeni túlérzékenység.

A nyakörv kezelése után mosson kezet szappannal és vízzel. Gyermekek elől elzárva tartandó, ne engedje, hogy a gyermekek játsszanak a nyakörvvel, vagy akár szopogassák is.

Mellékhatások (gyakoriság és súlyosság):

Ritka esetekben helyi bőrelváltozások, helyi dermatitis vagy erythema, viszketés és hajhullás figyelhető meg. Nagyon ritka esetekben neurológiai tüneteket, például remegést és letargiát figyeltek meg. Ha ez bekövetkezik, azonnal vegye le a nyakörvet. Ezek a tünetek általában 48 órán belül spontán megszűnnek. A lehetséges kezelés csak tüneti, mivel nem ismert specifikus ellenszer.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: