Design nyakörv készlet saját névvel kutyához és pórázhoz - kék

Kód: OB13/S OB13/M OB13/L Kérjük, válasszon változatot
11 490 Ft 12 265 Ft 13 045 Ft 11 490 Ft-tól 9 047 Ft ÁFA nélkül 9 657 Ft ÁFA nélkül 10 272 Ft ÁFA nélkül 9 047 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Kérjük, válasszon változatot
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Kis, közepes és nagy méretű kutyáknak készült nyakörveink elérhetőek név és telefonszám egyedi gravírozással. Kényelmes és biztonságos viseletet biztosítanak, miközben stílusosan mutatják kedvenced egyediségét.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Élvezd a Design nyakörv készlet varázslatos világát, mely saját névvel és lenyűgöző stílussal rendelkezik! Ez a készlet igazán egyedi, hiszen tartalmaz egy exkluzív design kutyanyakörvet és kutyapórázt. A kutya nyakörvek és pórázok kulcsszavai kifejezik a termék lényegét, és segítenek a terméknek megtalálhatóvá válni a keresések során.

Ez a készlet nem csak a stílust helyezi előtérbe, hanem az egyedi igényekre is figyel. A nyakörv lehetővé teszi, hogy a kutyád saját nevével rendelkezzen, így kiemelve egyediségét. A kutyapóráz pedig kényelmet és irányítást biztosít a séták során.

Méretek:

 1. Előkészületek: Készíts elő egy mérőszalagot, vagy használj kötelet és vonalzót.
 2. Pozíció: Állítsd a kutyádat egyenes pozícióba, feje nézzen előre.
 3. Mérés: Helyezd a mérőszalagot a kutya nyakának legvastagabb részére, mérj körbe. A mérőszalag legyen kényelmesen a nyakon, se nem túl szoros, se túl laza.
 4. Extra hossz: Adj hozzá 2-3 cm-t a mért értékhez a kényelmes illeszkedés érdekében.
 5. Ellenőrzés: Használd a mért értéket a nyakörv kiválasztásához a gyártó mérettáblázatában.

MEGJEGYZÉS

A termék megrendelésre készül, ezért a fizetés csak előre lehetséges!

  Gallér Póráz
Méret Szélesség Kerülete Szélesség Hossza
S 1.5cm 28 - 37cm 2cm 150cm
M 2cm 37 - 44cm 2cm 150cm
L 2.5cm 42 - 65cm 2cm 150cm

 

 • Kényelmes viselet: A nylon nyakörv puha és kényelmes anyagból készül, amely nem irritálja a kutya bőrét. A könnyű és rugalmas anyag lehetővé teszi, hogy a kutya szabadon mozoghasson anélkül, hogy korlátozná a mozgását.
 • Tartósság: A nylon anyag erős és tartós, így hosszú élettartamú megoldást nyújt a nyakörv számára. Képes ellenállni az időjárási viszontagságoknak, a nedvességnek és a kopásnak, így hosszú távon kiváló minőségű marad.
 • Dekoratív megjelenés: A nylon nyakörv számos érdekes mintával és színkombinációval kapható, amelyek lehetővé teszik, hogy a kutyád stílusosan és divatosan tűnjön ki. Kiválaszthatod a megfelelő mintát, amely illik a kutyád egyediségéhez és a te ízlésedhez.
 • Rugalmas méretezés: A nylon nyakörv könnyen állítható a kutya nyakán, hogy megfelelően illeszkedjen. Ez lehetővé teszi, hogy a nyakörv kényelmesen illeszkedjen a kutya nyakára anélkül, hogy fojtogatná vagy leesne.
 • Sokféle méret és fajtában elérhető: A nylon nyakörvek kis- és nagytestű kutyák számára egyaránt elérhetők. Így könnyedén megtalálhatod a megfelelő méretet a kutyád számára.
 • Gyors szállítás: A nylon nyakörvek általában raktáron vannak a beszállítónál, így rövid szállítási idővel rendelkeznek, amely általában 10-50 nap között van.

Ez a kutyanyakörv rendkívül rugalmasan állítható, így tökéletesen illeszkedik négylábú barátja nyakának kerületéhez. Az új dizájnja átalakítja a kutyanyakörök funkcionális darabjait divatos és funkcionális kiegészítőkké. A kutyanyakörv alapja erős, nylon pánt, amelyre kézzel varrt design anyagokat alkalmazunk, hogy egyedi stílust érjünk el. Az oboj egyaránt ellenáll a hajlításnak, húzásnak és szakadásnak, így ideális választás azoknak a gazdiknak, akiknek kedvenceik szívesen játszanak a vízben vagy a természetben.

Minőségi anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és kényelmet mind a kutyának, mind a gazdának. A design nyakörv tökéletesen illeszkedik a kutya nyakához, míg a kutyapóráz kényelmes fogást és irányítást nyújt a gazdának.

Fedezd fel a Design nyakörv készletet, mely a stílus, az egyediség és a minőség tökéletes kombinációja. Ez a készlet a kötődés és a stílus közös megjelenítője, amely nem csak a kutyád, hanem téged is lenyűgözővé tesz a séták során.

 1. Biztonság: A névvel ellátott nyakörv lehetővé teszi az emberek számára, akik megtalálják a kutyádat, hogy könnyedén azonosítsák és felvegyék veled a kapcsolatot. Ez növeli annak a lehetőségét, hogy ha a kutya eltéved vagy elszökik, visszajut hozzád.

 2. Személyre szabott stílus: A névvel ellátott nyakörv lehetőséget ad arra, hogy a kutyád saját nevével legyen egyedülálló. Kiválaszthatod olyan nyakörvet, amely kifejezi a kutya személyiségét vagy valami különlegeset róla. Ez hozzájárul a kutyád stílusos megjelenéséhez.

 3. Egyediség: A névvel ellátott nyakörvvel a kutyád könnyen felismerhető és megkülönböztethető más kutyáktól. Ez lehetővé teszi, hogy a kutyád kiemelkedjen és egyedi legyen. Ezáltal a kutya és a gazda is büszkén viselheti ezt a nyakörvet.

 4. Könnyű azonosíthatóság: Ha a kutya olyan helyzetbe kerül, hogy eltéved vagy elveszik, a névvel ellátott nyakörv segítséget nyújthat a gyors és hatékony azonosításában. A név és a gazda elérhetősége lehetővé teszi, hogy azok, akik megtalálják a kutyát, könnyen felvegyék veled a kapcsolatot.

Válassz egy névvel ellátott nyakörvet kutyád számára, hogy biztonságot és egyedi stílust biztosíts neki. Ez a nyakörv nem csak funkcionális, hanem egyedi módon is kifejezi a kutya és a gazda közötti szoros kapcsolatot.

Ideális mindennapos használatra: A kutyanyakörv könnyű karbantartást biztosít, erős és könnyen kezelhető. Az alátét párnázott, így magas komfortérzetet nyújt kutyájának viselés közben.deális mindennapos használatra: A kutyanyakörv könnyű karbantartást biztosít, erős és könnyen kezelhető. Az alátét párnázott, így magas komfortérzetet nyújt kutyájának viselés közben.
Ez a gyönyörű kutyanyakörv kiváló minőségű anyagból készült, kombinálva egy remek designnal, amely gondoskodik kedvence kényelméről, ugyanakkor divatos kiegészítőként is szolgál.

A nylon anyagból készült nyakörv sok előnnyel jár, amelyek közül néhányat kiemelhetünk:

 1. Kényelem: A nylon nyakörv kényelmes viseletet biztosít a kutyádnak. Az anyag puha és nem irritálja a bőrt. A könnyűsége és rugalmassága miatt a kutya szabadon mozoghat anélkül, hogy korlátozná a mozgását.

 2. Tartósság: A nylon anyag erős és tartós, így hosszú élettartamú megoldást nyújt a nyakörv számára. Képes ellenállni az időjárási viszontagságoknak, a nedvességnek és a kopásnak, így hosszú távon kiváló minőségű marad.

 3. Egyedi stílus: A névvel ellátott nylon nyakörv lehetőséget ad arra, hogy kiemelje a kutya egyediségét és stílusát. A kiválasztott kulcsszavak, mint például "nylon nyakörv", "kutya nyakörvek", "kutya nyakörv" és "kutyanevek" felhasználása segít kiemelni a terméket a keresési eredmények között.

 4. Azonosíthatóság: A névvel ellátott nyakörv segítséget nyújt a kutya azonosításában és az elvesztett kutyák visszajuttatásában. A gravírozott név és a telefonszám könnyen olvasható, így bárki könnyen felveheti veled a kapcsolatot, ha megtalálja a kutyádat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kutyanyakörv
Jótállás: 2 év
SZÍNES: Kék
NYAKMÉRET: 21 - 30cm, 30 - 45cm, 45 - 63cm
? FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK: NEM
ANYAG: Nylon
KAPOCS: METAL
NYAKÖRV SZÉLESSÉGE: 1,5cm, 2cm, 2,5cm
PSA MÉRET: Kis, Közepes, Nagy, Kölyökkutya
? TESTRESZABOTT: NEM

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: