Bőr kutyanyakörv névvel - LOVE

Kód: KO08/MOD/S KO08/ZEL/S KO08/SZEL/S KO08/MOD/M KO08/ZEL/M KO08/SRUZ/M KO08/SZEL/M KO08/MOD/L KO08/ZEL/L KO08/RUZ/L KO08/SRUZ/L KO08/SZEL/L KO08/MOD/XL KO08/ZEL/XL KO08/RUZ/XL KO08/SRUZ/XL KO08/SZEL/XL KO08/MOD/XXL KO08/ZEL/XXL KO08/RUZ/XXL KO08/SRUZ/XXL KO08/SZEL/XXL Kérjük, válasszon változatot
7 355 Ft 7 355 Ft 7 355 Ft 8 760 Ft 8 760 Ft 8 760 Ft 8 760 Ft 9 345 Ft 9 345 Ft 9 345 Ft 9 345 Ft 9 345 Ft 10 320 Ft 10 320 Ft 10 320 Ft 10 320 Ft 10 320 Ft 10 900 Ft 10 900 Ft 10 900 Ft 10 900 Ft 10 900 Ft 7 355 Ft-tól 5 791 Ft ÁFA nélkül 5 791 Ft ÁFA nélkül 5 791 Ft ÁFA nélkül 6 898 Ft ÁFA nélkül 6 898 Ft ÁFA nélkül 6 898 Ft ÁFA nélkül 6 898 Ft ÁFA nélkül 7 358 Ft ÁFA nélkül 7 358 Ft ÁFA nélkül 7 358 Ft ÁFA nélkül 7 358 Ft ÁFA nélkül 7 358 Ft ÁFA nélkül 8 126 Ft ÁFA nélkül 8 126 Ft ÁFA nélkül 8 126 Ft ÁFA nélkül 8 126 Ft ÁFA nélkül 8 126 Ft ÁFA nélkül 8 583 Ft ÁFA nélkül 8 583 Ft ÁFA nélkül 8 583 Ft ÁFA nélkül 8 583 Ft ÁFA nélkül 8 583 Ft ÁFA nélkül 5 791 Ft-tól ÁFA nélkül
Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Szállítás általában a feladástól számított 2-4 hét Kérjük, válasszon változatot
Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Bőr nyakörv névtáblával - Személyes stílus és biztonság a kézben. Ez a nyakörv kiemelkedik a kutyád nevének gravírozásának lehetőségével, ezáltal teljesen egyedi darabbá válik. A gravírozás személyes érintést ad és könnyen azonosíthatóvá teszi kutyádat, ha esetleg eltévedne. Emellett ez a bőr nyakörv kiváló minőségű anyagból készült, ami tartósságot és kényelmet biztosít a kutyádnak. Válaszd ezt a nyakörvet és teremts egyedi, stílusos és biztonságos környezetet kedvenced számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Bőr kutya nyakörvek névtáblával - Egyedi kutyanyakörv a kutya nyakára. Ez a kiváló minőségű bőr kutya nyakörv lehetővé teszi a kutya nyakörvének személyre szabott gravírozását. Ezek a kutyanyakörvek kényelmet és stílust kínálnak a kutyák számára, miközben biztonságot nyújtanak a névtáblán található információk révén. Válassza a minőséget és az egyediséget ezekkel a kutyanyakörvekkel, amelyek ideálisak minden kutya számára.

A kutyanyakörv számos funkciót lát el - biztonsági, információs és esztétikai. Ez a körv lehetővé teszi a kutyának a pórázon tartását vagy rögzítését, valamint lehetőséget nyújt a nyilvántartási jelek és címjegyzékek hordozására. Emellett esztétikai szempontból is vonzó, és dísze lehet a kutyának. Választás az Öné, hogy melyik funkciót tartja a legfontosabbnak és milyen stílust szeretne kiemelni.

A helyes módszer ahhoz, hogy megmérje a kutya nyakának kerületét, a következő egyszerű lépések szerint történik:

 • Vegyen egy puha zsinórt vagy egy mérőszalagot.
 • Ne húzza túl szorosan, de győződjön meg róla, hogy a zsinór szorosan illeszkedik a kutya nyakához.
 • Jelölje meg a zsinór helyét, ahol a vég találkozik a kezdettel.
 • Vegye le a zsinórt és mérje meg a hosszát egy mérőszalaggal vagy szalagmérővel.
 • Ez lesz a kutya nyakának kerülete. Győződjön meg arról, hogy pontosan lemérte.
 • Használja ezt az értéket a megfelelő kutyanyakörv méretének kiválasztásához.

Méretek:

Figyelmeztetés: A termék megrendelésre készül, ezért a fizetés csak előre lehetséges!

Méret Szélessége Nyaka Hossza
S 1,8cm 25,5 - 31,5cm 37cm
M 2,3cm 28 - 36cm 43cm
L 2,8cm 35 - 45cm 53cm
XL 3,2cm 44cm - 54cm 63cm
XXL 3,7cm 53 - 63cm 74cm

 

Hova írjam a nevemet és a telefonszámomat?

Írja a nevét, telefonszámát, nevét, amit a nyakörvre szeretne a megjegyzésben a sorrendben. A megjegyzés megadásához a nyakörvnek a kosárban kell lennie, és a 3. lépésben (számlázási információk) látni fog egy sort, ahol a kiválasztott nyakörvhez írhat egy megjegyzést (lásd a képet). A kérést a "CASSIE +420 768 127 296" formában írhatja be.

A gallér előnyei:

 • Állítható illeszkedés: A kutyanyakörv állítható, hogy megfelelően illeszkedjen a kutya nyakára - nem fojtogat vagy nem esik le.
 • Kiváló minőségű bőr: A kutyanyakörv kiváló minőségű, extra puha bőrből készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít.
 • Stílusos színek: A nyakörv színkombinációját úgy választjuk ki, hogy minden kutyának megfeleljen, így a tulajdonosok szabadon választhatnak a piros, kék és rózsaszín közül.
 • Póráz rögzítés: A kutyanyakörveket póráz rögzítésére szolgáló hurokkal látták el, ami lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos sétáltatást.
 • Eredeti fém csat: A nyakörvek eredeti fém csattal vannak ellátva, amely tartósságot és megbízhatóságot biztosít a kutyáknak.
 • Ideális mindennapi használatra: A kutyanyakörv ideális mindennapi használatra tervezett, és biztosítja a kényelmet és a biztonságot a kutyák számára.
 • Személyre szabható: A "Bőr nyakörv" kutyanyakörvünk lehetőséget nyújt a személyre szabásra. A névvel ellátott névtábla lehetővé teszi, hogy a kutyád neve könnyen olvasható legyen, ami segít az azonosításban és a biztonságban.
 • Kényelmes viselet: A kutyanyakörvünk kényelmes viseletet biztosít a kutyáknak. Az extra puha bőr anyaga és az állítható illeszkedés gondoskodik arról, hogy a kutya nyakában kellemesen érezze magát.
 • Tartósság: A kutyanyakörvünk minőségi anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenálló. Képes ellenállni a mindennapos használatnak és a kutyák aktív életmódjának.
 • Stílusos megjelenés: A "Bőr nyakörv" kutyanyakörvünk szép és stílusos megjelenést kölcsönöz a kutyádnak. A különféle színek közül választhatsz, így biztos lehetsz benne, hogy a kutyád mindig jól néz ki.
 • Biztonság és azonosíthatóság: A kutyanyakörvünk segít a kutyád biztonságának megőrzésében. A névtábla lehetőséget nyújt az elérhetőséged feltüntetésére, így ha a kutyád valaha elveszne, könnyedén megtalálhatnak téged.
 • Könnyű tisztíthatóság: A "Bőr nyakörv" kutyanyakörvünk egyszerűen tisztítható. Elég csak enyhén megnedvesíteni egy puha ronggyal vagy törlőkendővel, és könnyen eltávolíthatók a szennyeződések.

Kutya nyakőrv személyre szabott névvel - Egyedi stílus és biztonság a kutya nyakában. Ezek a bőr kutya nyakőrvek tökéletes választás kis és közepes méretű kutyák számára. A nyakőrvek lehetővé teszik a kutya nevének gravírozását, így minden kutya egyedi és könnyen azonosítható lesz. Ezáltal növelhető a kutya biztonsága, amennyiben eltévedne vagy elveszne. A minőségi bőr anyag kényelmes viseletet biztosít a kutya számára. Válassza a stílust, egyediséget és biztonságot ezzel a személyre szabott kutya nyakőrvel!

A kutyanyakörv számos fontos funkciót lát el:

 • Kontroll: Az egyik legfőbb funkciója, hogy a gazdának kontrollt biztosítson a kutya felett, különösen séta vagy más közös tevékenység közben. Egy jól illeszkedő nyakörv segít megakadályozni, hogy a kutya elszaladjon vagy veszélyes helyzetbe kerüljön.
 • Biztonság: Sok nyakörvben van hely egy címke számára, amelyen a kutya neve és a gazda elérhetőségei szerepelnek. Ez különösen fontos, ha a kutya valamilyen okból kifolyólag elveszne.
 • Képzés: A nyakörvek gyakran hasznosak a kutyák képzésében is, különösen a pórázkezelésben. Segítenek a kutyának megérteni a kívánt viselkedést és a határokat.
 • Egészség és kényelem: A nyakörvnek kényelmesnek kell lennie a kutyára. Megfelelő méretű és anyagú nyakörv hozzájárul a kutya egészségéhez és jólétéhez, megakadályozza a bőrirritációt és a kellemetlen érzést.
 • Azonosítás és stílus: A nyakörv gyakran személyes hangot ad a kutya megjelenésének. Lehet, hogy tükrözi a gazda stílusát, a kutya személyiségét, vagy akár a kedvenc színeiket is.

A Bőr Nyakörv a kutyanyakörvünk, amelyet kifejezetten kis- és közepes méretű kutyák számára terveztünk. Ez a kutya nyakörv kiváló minőségű, kényelmes és stílusos tervezéssel büszkélkedhet, ami megkülönbözteti a piacon található többi terméktől.

A nyakörv tartós bőrből készül, ami hosszú élettartamot és könnyű tisztíthatóságot biztosít. A méret beállítása lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a kutya nyakához, biztosítva a kényelmet és a mozgásszabadságot. A beépített címke lehetővé teszi a kutya nevének és telefonszámának könnyű olvasását, így növelve a biztonságot.

Az új kutyanyakörvünk számos előnnyel rendelkezik:

 • Személyre szabhatóság: A Bőr nyakörv névvel ellátott kutyanyakörvünk egyedi névtáblával rendelkezik, amelyre a kutyája nevét és telefonos elérhetőségét vésjük. Ez nagyban növeli a kutyája biztonságát, mert ha valaha is elveszne, a találó könnyen kapcsolatba léphet Önnel.
 • Kényelem: A kutya nyakörv állítható méretű, így könnyedén illeszkedik a kutyája nyakához, függetlenül annak méretétől. A kutyák számára kényelmes viselet, és nem zavarja őket a mindennapos tevékenységek során.
 • Tartósság: A bőrből készült kutyanyakörv tartós és strapabíró, képes ellenállni a mindennapi használatnak. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig tartó befektetés a kutyája biztonságában.
 • Stílus: A kutyanyakörvünk nem csak funkcionális, hanem elegáns is. A finom bőr és a személyre szabott névtábla hozzáadja a stílusos megjelenést, így a kutyája mindig a legjobban néz ki.
 • Biztonság: A kutya nyakörv használata hozzájárul a kutyája általános biztonságához. Segít abban, hogy kontroll alatt tartsa a kutyáját séták és edzések során, és segít megelőzni a veszélyes helyzeteket.

A Bőr Nyakörv kutyanyakörvünk nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Segít kiemelni a kutya egyéni jellemét, és biztosítja, hogy a kutya mindig a legjobban nézzen ki. Próbáld ki most, és lássd, milyen különbséget tehet a kutyád életében

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kutyanyakörv
Jótállás: 2 év
SZÍNES: Kék, Zöld, Rózsaszín
NYAKMÉRET: 21 - 30cm, 30 - 45cm, 45 - 63cm
? FÉNYVISSZAVERŐ ELEMEK: NEM
ANYAG: Bőr
KAPOCS: METAL
NYAKÖRV SZÉLESSÉGE: 2cm, 2,5cm, 3cm, 4 cm vagy több
PSA MÉRET: Kis, Közepes, Nagy, Kölyökkutya
? TESTRESZABOTT: NEM

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: