Kutya biztonsági öv az autóba - katonai

Kód: PAS01
3 700 Ft 2 913 Ft ÁFA nélkül
Egy héten belül varrunk
Szállítási lehetőségek

A kutya biztonsági öv az autóba egy állítható hosszúságú, erős anyagból készült biztonsági eszköz, amelyet kutyák számára terveztek autóval történő utazáshoz. Csatlakoztatható a kutyahámhoz vagy nyakörvhöz, és a másik végét az autó biztonsági övének csatlakozójába lehet bekapcsolni. Ez a termék biztosítja a kutyák és az utasok biztonságát, miközben megfelel a törvényi előírásoknak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kutya biztonsági öv az autóba egy olyan biztonsági kiegészítő, amelyet kutyák számára terveztek autóval történő utazáshoz. Ez a termék úgy van kialakítva, hogy megvédje kutyáját az utazás során, és egyben biztosítsa a vezető és az utasok biztonságát is. A biztonsági öv csatlakoztatható a kutyahámhoz vagy nyakörvhöz, és a másik végét az autó biztonsági övének csatlakozójába lehet bekapcsolni. Ez lehetővé teszi a kutyának, hogy biztonságosan utazhasson, miközben korlátozza a mozgását, hogy ne zavarja a vezetést. A kutya biztonsági öv az autóba általában állítható hosszúságú, hogy különböző méretű kutyák számára is megfelelő legyen.

A kutyanyakörvet itt találod!

A "Kutya biztonsági öv az autóba" használatának számos előnye van:

 • Biztonság: A legfontosabb előny, hogy a biztonsági öv megvédi a kutyát a hirtelen megállások és balesetek során. Ez csökkenti a sérülés kockázatát mind a kutyának, mind az autóban utazó embereknek.
 • Törvényi előírások: Sok helyen törvény írja elő, hogy a kutyáknak biztonsági övben kell utazniuk. A biztonsági öv használata tehát segít a törvényi előírásoknak való megfelelésben.
 • Kényelem: A biztonsági öv használata csökkenti a kutyának a járműben való mozgását, ami csökkentheti a stresszt és a szorongást, különösen hosszabb utazások során.
 • Rugalmasság: A legtöbb kutya biztonsági öv állítható, így különböző méretű és fajtájú kutyák számára is megfelelő. Sok öv kompatibilis a legtöbb autóval, így nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt.
 • Tartósság: A legtöbb kutya biztonsági öv erős anyagokból készül, mint például a nylon, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.
 • Színe: kék
 • Terhelhetősége 260 kg
 • Anyaga:
  • Szíj: 100% poliészter
  • Csatlakozóelemek: fém

A Kutya biztonsági öv az autóba gyakran készül erős, tartós anyagból, mint például nylon, hogy ellenálljon a kopásnak és a hosszú távú használatnak. Sok modell rendelkezik párnázott részekkel is, hogy növelje a kényelmet és csökkentse a nyomást a kutya nyakán vagy mellkasán, ha hirtelen meg kell állni.

Ezenkívül a biztonsági öv gyakran kompatibilis a legtöbb autó biztonsági öv csatlakozójával, így könnyen be- és kikapcsolható anélkül, hogy bármilyen további eszközre lenne szükség. Néhány modell rendelkezik olyan funkciókkal is, mint a forgatható csatlakozók, amelyek lehetővé teszik a kutyának, hogy biztonságosan mozoghasson anélkül, hogy összegabalyodna.

A "Kutya biztonsági öv az autóba" nem csak a biztonságot növeli, hanem a törvényi előírásoknak is megfelel sok helyen, ahol kötelező a kutyák biztonsági övvel történő rögzítése autóban. Ez a termék tehát nem csak praktikus, hanem jogilag is előnyös lehet.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kutya biztonsági öv
Jótállás: 2 év
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: